Magasinet Konkret behöver DIG för fortsatt utgivning

Stötta Sveriges kaxigaste magasin!

Det är inte varje dag det startas ett nytt magasin i Sverige, än mer sällan om det är ett medie- och maktkritiskt sådant!  Men i april sjösatte vi magasinet Konkret, utan stöd från vare sig stat eller kapital.

På denna korta tid har vi fått en hel del uppmärksamhet, bland annat för våra konsekventa publiceringar som exempelvis artikelserierna om angiverilagen, de misskötta Sis-hemmen och den svenska konspirationsteoretiska miljön. Vi har även levererat egna nyheter, kulturmaterial och recensioner samt en hel del bitsk satir!

Dock har det varit en mycket slitsam och kostsam period. Nu är våra initiala pengar slut och vi behöver snabbt få in 400 000 kronor för att fortsätta utgivningen tills vi får in nästa runda av prenumeranter.

För till skillnad från när medieprojekt högerut, som Bulletin och Kvartal lanseras så har vi gjort detta utan några Östermalsmiljoner. Ja, utan någon miljon alls från någonstans. Inte heller tänker vi ägna oss åt populistiska Swish-uthängningar à la Lamotte eller Janouch för att finansiera verksamheten.

Vår produdentägda tidning står fri från såväl stat som kapital och bedriver frihetlig, progressiv journalistik helt oberoende från något parti eller organisation. Men, som det heter, det går inte att leva av luft allena…

Så vill du stötta maktkritisk journalistik som sparkar uppåt?

Då finns två alternativ: 

Swisha en slant till 1236336879

Swishar du över 200 kronor (plus porto 30 kr) och skickar med din adress får du vårt exklusiva särtryck på papper.

Glöm inte att ange din postadress!

Prenumerera

Teckna en prenumeration

för 69 kr/mån (första månaden gratis) eller 699 kr/år!

Då ingår bonusar som bokrabatter, rabatt på streamade kvalitetsfilmer samt de låsta artiklarna på kulturmagasinet Opulens, vår systertidning.

Prenumerera här!