Stötta Magasinet Konkret!

Det är inte varje dag det startas ett nytt magasin i Sverige, än mer sällan om det är ett medie- och maktkritiskt sådant!

Men i april förra året sjösatte vi magasinet Konkret, utan stöd från vare sig stat eller kapital. På denna korta tid har vi fått en hel del uppmärksamhet, bland annat för våra konsekventa publiceringar som exempelvis artikelserierna om angiverilagen, Israel-Palestina, myter om kriminalpolitik ochmigrationspolitik, de misskötta Sis-hemmen och den svenska konspirationsteoretiska miljön. Vi har även levererat egna nyheter, kulturmaterial och recensioner samt en hel del bitsk politisk satir!

Vårt produdentägda magasin står fri från såväl stat som kapital och bedriver frihetlig, progressiv journalistik helt oberoende från något parti eller organisation. Men, som det heter, det går inte att leva av luft allena… Du kan stötta Konkrets journalistik genom att donera en slant via Swish, eller välja att bli prenumerant. Då vi håller på att byta vår prenumerationssystem till ett modernare verktyg så kan du lämna din e-post i formuläret nedan så återkommer vi till dig strax när vårt nya system är på plats

Så vill du stötta maktkritisk journalistik som sparkar uppåt?

Swisha en slant till 1236336879

Swishar du över 200 kronor (plus porto 30 kr) och skickar med din adress får du vårt exklusiva särtryck på papper. Glöm inte att ange mottagarens namn och postadress!

Prenumerera

Teckna en prenumeration

för 69 kr/mån eller 699 kr/år!

Då ingår bonusar som bokrabatter, rabatt på streamade kvalitetsfilmer samt de låsta artiklarna på kulturmagasinet Opulens, vår systertidning. Prenumerera här!

För att bli informerad när vårt nya prenumerationssystem är på plats, fyll i formuläret

Genom att teckna nyhetsbrevet godkänner du Magasinet Konkrets integritetspolicy.