Dold kamera hos SD – David Lång får sparken

David Lång som suttit i riksdagen för Sverigedemokraterna sedan 2010 har tvingats lämna sin post. En journalist från Expressen spelade in honom sjungandes den rasistiska texten ”Ausländer Raus” under SD:s EU valvaka. Magasinet Konkret har fått fatt i en smygfilmad video från rummet där David Lång fick sparken av självaste Stora Ledaren.

Du är inloggad men saknar aktiv prenumeration. Aktivera din prenumeration här!

Följ Magasinet Konkret på Youtube.

Synpunkter? Kommentarer? Kontakta oss!

Stöd journalistik som sparkar uppåt - Prenumerera eller donera!

Mer än 40 migranter dödade av grekisk kustbevakning?

En BBC-undersökning har avslöjat att den grekiska kustbevakningen kan ha orsakat dödsfall för dussintals migranter i Medelhavet under en treårsperiod. Över 40 personer tros...

Betalväggarnas baksida är ett demokratiproblem

"Tidningar har en unik position i samhället som förmedlare av information och som plattformar för samhällsdebatt. När de väljer att begränsa tillgången till intervjuer med politiker, begränsar de också medborgarnas möjlighet att informera sig"

Jimmies Europa byggs på konspirationsteorier

"Mitt Europa bygger murar, mot illegal invandring, mot islamism och – mot folkutbyte", skriver Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i en debattartikel i Expressen inför EU-valet på söndag.

Blommig falukorv

Många minns nog låten "Blommig falukorv" som är en sång skriven och inspelad av Hans Alfredson, från 1965. Men många verkar ha glömt var SD har sina ideologiska rötter.