SD:s trollfabrik är grunden för Tidöpartiernas makt

Hatapparaten som SD har byggt är grunden för deras makt och därmed Tidöpartiernas. Därför är det inte längre frågan om SD:s trollfabrik utan Tidölagets. Det skriver Robin Zachari, kanslichef för folkrörelsen Skiftet.

Det finns många exempel på fulspel från Socialdemokraterna genom åren. Om du vill ha en lista kan valfri fascist på nätet ge dig en med verkliga och påhittade exempel och försök att missleda om Kalla Faktas granskning.

På rasistbloggar med namn som Framsynt48, och alternativmediet Insikt24, får du veta att Kalla Fakta ”erkänner” att man inte kan koppla alla trollkonton till SD:s anställda med rubriker som Kalla fakta erkänner: ”Trollkontona” går inte att koppla till SD. Som bevis anför man Kalla Faktas egna ord om att de inte kan koppla alla trollkonton de granskat till SD.

Med lögnen som vapen

På Youtube har SD:s propgandakanal Riks, som SD:s anställda har inlogg till, ett 40 minuter långt inslag om alla ”lögner”. Självklart försöker SD:s hatapparat nu störa ut med allt brus och de själva har som bekant lögnen som vapen.

Journalisten Kolbjörn Guwallius sammanfattar det väl:
SD: trollfabriks utveckling
2018 – den finns inte
2022 – den finns fortfarande inte
2024, 7 maj – den finns faktiskt fortfarande inte
2024, 14 maj, lunchtid – jävla vänsteretablissemang som klagar på helt normala grejer

Nu måste vi vara tydliga, vilket inte Public Service vill vara då de anpassat sig till SD, och understryka att S inte är i närheten av SD:s strategi som avslöjats av Kalla Fakta. Hela grejen är att SD har aldrig funnits utan en hatapparat med våldskapital.

När de grundades var det av heilande skinnskallar som skrämde skiten av sina motståndare på gator och torg. När de tog sig in på riksdagen var det på grund av ett nätverk av hatbloggar och politiker som la ut adresserna till flyktingförläggningar som sedan brann ned. 2012 påbörjade de sin trollfabrik vilken nu hetsat mot meningsmotståndare på industriell skala.

Några fakta om SD:s trollfabrik behövs för att förstå hur unik den är i svensk historia:

  • Kommunikationschefen anställs för att skapa denna fabrik
  • Den har massvis med hemliga konton
  • Den använder sig av deep fakes av motståndare för att vilseleda
  • Den sprider vitmaktpropaganda som rensades när de blev avslöjade
  • De delar inlogg med den fejkat oberoende hatkanalen Riks
  • Deras partiledare Jimmie Åkesson vet självklart vad som händer
  • De hetsar mot Annie Lööf och påstår att hon är islamist vilket i slutändan leder till mordet i Visby
  • De hetsar mot privatpersoner som får utstå hat och hot på grund av detta
  • De registrerar hemsidor för att destabilisera Sverige genom att hetsa muslimer att vara kritiska till LVU

SD:s svar på detta? Kan du inte ta ett skämt!?!

Liberalernas försvar för SD

Men liberaler är redo att rycka ut till SD:s försvar och nyansmånglande. Hat, hot och hets blir i den liberala världsbilden samma sak som att sossarna inte skriver ut att AiP-media, vilka funnits sen 50-talet, ägs av S på några memesidor.

Att S straffat två anställda som höll på med hemliga konton tas som intäkt att S gör samma saker som SD. Det är inte bara djupt felaktigt utan direkt livsfarligt. När man likställer dem, och påstår att de spelar i samma liga, så utraderar man det faktum att SD:s trupper exempelvis hetsade fram mordet i Visby genom att sprida konspirationsteorier om Sharia-Annie Lööf som landsförrädare. Det handlar om våldskapital.

Tidöpartiernas svar på SD:s beteende? Jo, de kräver att SD ber dem om ursäkt. SD svarar med att håna Tidöpartierna. Sen säger de att ”alla partier måste ta ansvar för tonläget”, det vill säga att alla måste ta ansvar för SD:s hets. Varför? Jo, hatapparaten som SD har byggt är grunden för deras makt och därmed Tidöpartiernas.

Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna har nu godkänt att Sverigedemokraterna fortsätter driva den så länge de inte riktar fabriken mot dem själva. Därför är det inte längre frågan om SD:s trollfabrik utan Tidögängets. Så nästa gång du hatas, hotas eller hetsas mot på nätet kan du vara trygg i förvissningen att Johan Pehrson i handling godkänner det.

Synpunkter? Kommentarer? Kontakta oss!

Stöd journalistik som sparkar uppåt - Prenumerera eller donera!

Robin Zachari
Robin Zachari
Presentation: Robin Zachari, kanslichef för folkrörelsen Skiftet.