Behrang Kianzad

Parabol – Om du vill höra bruset

Nätmagasinet Parabol kokar soppa på en spik i sitt försök till analys och fördjupning när det gäller Palmemordet. Konkrets vd Behrang Kianzad är inte imponerad.

Helgessän: En åsna till minister

”Vi har en finansminister som rider på en åsna åtföljd av en hord zombier till ekonomijournalister,” skriver Behrang Kianzad. Här förklarar han hur illa det är ställt. Vi har kort sagt att göra med en åsna till minister.

Vad är det att vara svensk?

”Något riktigt svenskt kunde Strindberg inte hitta då, för över 100 år sedan”, skriver Behrang Kianzad på och menar att vi har lika svårt för att göra det idag.

Hållös hallucinationer håller inte

”Frågan är även om LO ställer sig bakom folkutbytesteorin, att invandring och kriminalitet hör ihop, att välfärden skall vara till för de som fanns här redan etc.” Behrang Kianzad skriver om fackföreningsekonomen, eller deras cirkusnazist som han kallar honom, Torbjörn Hållö och hans brungrumliga tankar.

Detta är Konkret

My editors at Rolling Stone tell me not to call Supreme Court Chief Justice Rehnquist an asshole. But he is an asshole. Thus, I will call him an asshole, until he ceases to be an asshole, whereupon I will cease to call him an asshole.