Wannabe cool, Jan Emanuel briljerar

Du är inloggad men saknar aktiv prenumeration. Aktivera din prenumeration här!

Jan Emanuel (före detta…) och Sara Skyttedal (före detta…) har startat ett nytt parti som de kallar ”Folklistan”. Vad de menar med ”folk” är oklart. Högsta prioritet är att synas i tv-rutan och det har de sannerligen lyckats med. Deras hittills enda politiska slogan är ”Skrota asylrätten”. Detta är nu ingen ny idé eftersom det varit Sverigedemokraternas våta dröm i årtionden. Jan Emanuel är känd för sina enorma rikedomar, för sin medverkan i Robinson, för att ha misshandlat unga klimataktivister, för att flexa med sina muskler och för att ha dömts för skattebrott. 

Synpunkter? Kommentarer? Kontakta oss!

Stöd journalistik som sparkar uppåt - Prenumerera eller donera!

Ann Engqvist
Ann Engqvist
Ann Engqvist är journalist, klimataktivist och illustratör

Så klär du dig i midsommar

MIDSOMMAR. Ann Engqvist kommer med några modetips inför sommarens stora högtid.

Ultima Thule – från bannlysta till rumsrena

Högerextrema bandet Ultima Thule har gått från att vara bannlysta till att bli accepterade i etablerade medier. Ann Engqvist undrar vad som hänt.

Valkompassen – ett roulettehjul

UGGLAN I MOSSEN. Många som röstade i EU-valet använde en valkompass innan de bestämde sig. Men hur mycket kan man lita på dem, undrar Ann Engqvist.

Svenska knölar: Dick Erixon, SD:s överstetroll

Han är grundare av både nättidningen Samtiden och youtubekanalen Riks, Sverigedemokraternas fake newsmaskin. Nu är han också partiets toppkandidat i EU-valet. Ann Engqvist tecknar ett porträtt på överstetrollet Dick Erixon.