Stötta Magasinet Konkret!

Konkret är landets enda mediekritiska magasin med fokus på källkritik, faktagranskning och politisk satir.

När de etablerade medierna anammat en högerpopulistisk världsbild granskar vi deras publicistik. Då de så kallade alternativa medierna basunerar ut sin främlingsfientliga låtsasjournalistik plockar vi isär deras propagandalögner.

Med glimten i ögat tar Konkret också kampen på Tiktok, Snapchat, Youtube och alla plattformar där de andra progressiva medierna lämnat walkover till trollfabrikerna.

Magasinet Konkret höjdpunkter

Vi behöver DITT stöd!

Konkret är partipolitiskt obundet men ansluter sig till en frihetlig och progressiv presstradition med det maktkritiska perspektiv som är den goda journalistikens kännetecken. Till skillnad från en rad högerpopulistiska sajter, Swish-extremister och etablerade medier så har vi inga andra finansiärer än våra läsare.

Du kan prenumerera på Magasinet Konkret eller välja att donera via Swish.

Swisha en slant till 1236336879

Swishar du över 200 kronor (plus porto 30 kr) och skickar med din adress får du vårt exklusiva särtryck på papper. Glöm inte att ange mottagarens namn och postadress!

Prenumerera

Teckna en prenumeration

för 69 kr/mån eller 699 kr/år!

Då ingår bonusar som bokrabatter, rabatt på streamade kvalitetsfilmer samt de låsta artiklarna på kulturmagasinet Opulens, vår systertidning. Prenumerera här!